bIJ DE BRASS WERKEN WE MET EEN CONCEPT WAARBIJ U ZELF EEN 2 OF DRIE GANGEN MENU KAN SAMEN STELLEN VOOR EEN VASTE PRIJS
EVENTUELE LOSSE VERKOOP VAN GERECHTEN IS MOGELIJK
————————————————————————————————-
2 GANGEN VOORGERECHT & HOOFDGERECHT 27.5
DINSDAG, WOENSDAG EN ZONDAG 22
————————————————————————————————-
2 GANGEN HOOFDGERECHT & NAGERECHT 27.5
DINSDAG, WOENSDAG EN ZONDAG 22
————————————————————————————————-
3 GANGEN VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT 35.5
DINSDAG, WOENSDAG EN ZONDAG 28.4
————————————————————————————————-
Voorgerechten
Onderstaande gerechten horen bij het 2 of 3 gangen menu, ze zijn los verkrijgbaar voor 11
Rundercarpaccio
Truffelmayonaise, oude kaas, pompoenpitten, rucola
toast tonijnsalade
srirachamayonaise, zoetzure komkommer, zoetzure rode ui
chicken tenders
srirachamayonaise, zoeture komkommer, zoetzure rode ui
spaghetti bolognese
tagliatelle in tomatensaus met gehakt, rucola, oude kaas
porto bello
spinazie, feta, amandelschaafsel, paprikacreme
voorgerechten
Onderstaande gerechten horen bij het 2 of 3 gangen menu, ze zijn los verkrijgbaar voor 8